SVEKON utsett till årets företagare i Täby 2018!

 

Motivering:

Årets företagare i Täby 2018
Företagarna Täby utser Åke Kervefors och Johan Lantz, Svensk Konstruktionstjänst AB (SVEKON) till Årets Företagare i Täby 2018 Företagarnas motivering Företagets affärside har sedan starten varit att vara ett företag som ska präglas av erfarenhet, kompetens och lyhördhet. Ett företag som håller vad som lovats, och inte lovar mer än det kan hålla. SVEKON är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion, design och produktutveckling.

Verksamheten, som grundades 1971 av Stig Kervefors och Stig Broms, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. SVEKON förkroppsligar svensk ingenjörskonst när den är som allra bäst. Företaget arbetar med ett starkt fokus på funktion, design och inte minst på människan som slutligen ska använda produkten. Företaget har bland annat varit med och tagit fram den första bankomaten på 70-talet, designade den första kilometerskatträknaren för dieselfordon, tog fram en riktbänk till verkstäder för att rikta större krockskador på bilar, vilken fortfarande används på verkstäder runt om i landet. Vidare så har företaget varit med och konstruerat den första versionen av cykelhjälmen med MIPS-teknologin integrerad, prisbelönta skrinnarstavar som räddar liv, världens bästa cykelbarnstol och mycket mer.

Svensk Konstruktionstjänst har per idag genomfört över 3000 olika projekt och har ca 30 heltidsanställda. SVEKON är en attraktiv arbetsgivare – intressanta, roliga och utvecklande projekt tillsammans med ett kreativt och öppet arbetsklimat gör att många duktiga ingenjörer aktivt söker sig till SVEKON. En förutsättning för att kunna växa och utveckla företaget i ”gaselltakt” – SVEKON växer och det snabbt. Så snabbt att vi blivit nominerade till DI Gasell som ett av Sveriges snabbast växande företag! För oss är det dock viktigt att vi växer utan att tumma på vår höga kvalitet! Stabil tillväxt, utan kompromisser helt enkelt, säger Johan Lantz VD & delägare på SVEKON.

 

 

Start typing and press Enter to search