Skip to main content
KarriärStockholm

Elektronikkonstruktör

Svekon, Sveriges bästa ingenjörsbyrå, söker dig som vill vara med och utveckla framtidens produkter och system. På Svekon får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning. Tillsammans bidrar vi till att skapa en bättre morgondag.

Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Hampus Krantz. Jag tror på det coachande ledarskapet där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att Svekon är ett företag som präglas av omtanke och gemenskap men även av stort engagemang och kundfokus. Tillsammans bidrar vi till att utveckla Svekon och våra kunder.

TJÄNSTEN

Den här rollen är en del i Svekons satsning på utveckling av inbyggda system. Du får vara med på en spännande resa och kommer till en etablerad utvecklingsgrupp med erfarna utvecklare inom både mjukvara och elektronik.

I rollen som elektronikkonstruktör kommer du att arbeta med spännande produkter inom ett flertal branscher. Våra kunder finns bland annat inom medtech, konsumentindustrin, automation samt försvar- och säkerhet. Ditt arbete kommer i huvudsak utföras ”in-house” på vårt kontor i Solna. Produktfloran följer dagens trender, så IoT och uppkopplade produkter är vanligt förekommande. Du kommer att arbeta i både små och stora projekt, ofta i tvärfunktionella team innehållande mekanikkonstruktörer, industridesigners, projektledare med mera.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som gillar att ta ansvar och det underlättar om du är en person som är social, utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi ser helst att du har en M.Sc. eller B.Sc. inom elektroteknik, mekatronik eller motsvarande, gärna kryddad med några års erfarenhet av elektronikutveckling och hårdvarunära programmering. Du kan också ha motsvarande erfarenhet genom ett gediget intresse av elektronik via egna projekt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom:

  • Analog och digital elektronikkonstruktion
  • Konstruktion med mikroprocessorer i kombination med externa minnen, sensorer och kraftlösningar
  • HW-testning, verifiering, miljökrav, EMC

Du har erfarenhet av att konstruera och göra scheman, har du även arbetat med layout och har erfarenhet av Altium Designer är det ett stort plus.

Du är van att arbeta med allt vad nyutveckling innebär och känner dig hemma i en labbmiljö med en del praktiskt arbete. Du har en förmåga att se lösningar på problem och brinner för att skapa morgondagens produkter.

VI ERBJUDER

Svekon erbjuder det bästa av två världar. Omväxlingen i konsultrollen som medför arbete med många olika typer av kunder och produkter i olika branscher. Samtidigt har du gemenskapen och kunskapsutbytet tillsammans med dina kollegor genom in-houseuppdrag på ingenjörsbyrån.

Vi erbjuder också ett arbete i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, dina framtidsmöjligheter och din kompetensutveckling. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan via LinkedIn.

Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Hampus Krantz, +468-120 88 630 alt. hampus.krantz@svekon.se

Om företaget

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Solna och Borlänge och bara ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Våra nya lokaler är skräddarsydda för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.

ATT JOBBA PÅ SVEKON