Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla varumärket SVEKON. Målet är att stärka varumärket hos våra befintliga och framtida kunder samt även hos våra befintliga och framtida medarbetare.

Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Martin Frisk. Jag tror på det coachande ledarskapet där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att SVEKON är ett företag som präglas av omtanke och gemenskap men även av stort engagemang och kundfokus. Tillsammans bidrar vi till att utveckla Svekon och våra kunder.

Som anställd på Svekon kommer du i huvudsak att verka i våra helt nya lokaler i Solna. Din uppgift är att fortsätta utveckla varumärket SVEKON både med hjälp av digital marknadsföring och med Employer branding. Vår personal är det viktigaste vi har och vi brukar lite skämtsamt säga att ”värdet på SVEKON går hem klockan fem”. Att få våra medarbetare att trivas och vara stolta över varumärket SVEKON kommer att vara en central del i ditt arbete.

 

Vi erbjuder

SVEKON är ett företag under ständig utveckling. Vi erbjuder dig en spännande resa tillsammans med oss där du har stor möjlighet att påverka hur din arbetsroll utvecklas framåt. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.


Tjänsten

I rollen som Employer branding och marknadsföringsansvarig kommer du att ha två fokusområden som hänger ihop med varandra. Employer branding samt marknadsföring. Marknadsföringsdelen är främst digital marknadsföring. Tjänsten avser en heltid. Du mäts på inkomna ansökningar, medarbetarnöjdhet och leads som genereras in i vår försäljningsprocess.

 

Digital Marknadsföring
Kunskap och intresse av digital marknadsföring. Du har god erfarenhet av att skapa och redigera ”content” för att generera fler följare i sociala medier samt mer trafik in på svekon.se. Viktigt för SVEKON är kvalitet före kvantitet. Vi önskar ha relevanta följare och besökare som förhoppningsvis genererar framtida affärer eller medarbetare. Som en del i den digitala marknadsföringen behöver man ha grundläggande kunskaper i följande system:

 • WordPress
 • FB
 • LinkedIn
 • Youtube
 • Google Ads
 • Google Analytics
 • Google My Business

Till din hjälp har du SVEKONs Marknadsgrupp och SVEKONs PR-byrå. Tillsammans med dessa ansvarar du för att ta fram en marknadsföringsplan som sedan du ansvarar för att driva i mål. Planen kan t.ex. innehålla målsättningar för att skapa content, skapa referenscase, filmmaterial, olika kampanjer m.m. Din roll behöver inte nödvändigtvis vara att ta fram materialet, det viktigaste är att du ser till att materialet som tas fram håller rätt kvalitet.

 

Employer branding – Personalen är SVEKONs styrka
Hos oss på SVEKON är det väldigt viktigt att personalen trivs och har roligt på arbetet. Vi ser att du är en del i att bidra till detta genom att hjälpa SVEKONs ledning med att ta hand om olika praktiska saker som tillför personalen väldigt mycket. Vi ser att du gillar att planera och ordna olika typer av event samt har en vilja att hjälpa personalen med praktiska saker som underlättar deras arbete. Exempel på sådana uppgifter:

 • Planera och boka personalevent
 • Planera och boka kundevent
 • Framtagning av profilprodukter
 • Hjälpa till med företagspresentationer
 • Planera, upphandla och följa upp externa leverantörer och tjänster
 • Planera följa upp och verkställa trivsel- och personalplan

 

Kvalifikationer

Som person ska du vilja ta ansvar, du är resultatorienterad, nyfiken, lyhörd, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som sätter kunden i fokus oavsett om kunden är extern eller intern. Vi arbetar i huvudsak på svenska och engelska. Du har minst ett par års erfarenhet av arbete med utveckling av varumärke, gärna i form av just digital marknadsföring och employer branding. Du har även minst ett års relevant eftergymnasial utbildning.

 

Din ansökan

Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev till jobb@Svekon.se.
Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

 

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Martin Frisk, 08-120 88 613 alt. martin.frisk@Svekon.se.

Om företaget

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Solna och Borlänge och bara ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Våra nya lokaler är skräddarsydda för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.

Start typing and press Enter to search