JOBBA HOS OSS

Är du en tekniskt inriktad person som tror på styrkan i att jobba tillsammans? Hos oss får du arbeta i ett högt tempo i en rolig, spännande och familjär miljö. Vår tro är att mångfald, jämställdhet och blandade erfarenheter skapar en grogrund för briljanta projekt – så vi håller alltid ögonen öppna efter människor som kan stärka vårt fantastiska team.

Svekon är ett komplett teknikföretag inom konstruktion och produktutveckling. Verksamheten är inriktad på ingenjörsinsatser samt leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt såväl som lösning. Vår kundkrets finns inom medelstor och stor industri samt svenska försvaret. Uppdragen sträcker sig från finmekanik till grova konstruktioner. Hos oss har du möjligheten att upptäcka nya företag och spännande lösningar i en familjär miljö. Du har också möjlighet att fördjupa och bredda din kompetens genom t.ex utbildningar.

Sök någon av våra tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan till jobb@svekon.se.

SVEKON STORIES

Example One martin.frisk@svekon.se 08-120 88 613 - MARTIN FRISK, DEPUTY CEO "På Svekon tror vi på ett ledarskap där individen får möjlighet att växa och utvecklas. Vi är ett företag som präglas av omtanke och gemenskap, men även av ett stort engagemang och kundfokus. Tillsammans bidrar vi till att utveckla såväl Svekon som våra kunder.”

MJUKVARUUTVECKLARE INOM INBYGGDA SYSTEM

ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

TEKNISK SKRIBENT

PROJEKTINGENJÖR MED ERFARENHET AV FÖRSVAR OCH SÄKERHET