SVEKON, Sveriges bästa ingenjörsbyrå, söker konstruktör med genuint intresse för produktutveckling och design. Hos oss är det korta beslutsvägar och många spännande projekt. På SVEKON får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning.

 

Arbetsbeskrivning

Som anställd på Svensk Konstruktionstjänst kommer du i huvudsak att verka i våra lokaler i Täby. Din uppgift är att ta dig an våra uppdragsgivares spännande uppdrag, vilket är allt ifrån att ta fram en enskild lösning, till att ta fram och leverera hela den färdiga produkten. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt. Du kan då själv ta fram en mock-up eller prototyp på ditt koncept, samt prova den i våra egna lokaler. Arbetet sker både självständigt och i team beroende på projektens storlek.

 

Kvalifikationer

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar, du är resultatorienterad, självgående, lyhörd, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som sätter kunden i fokus.

Vi ser gärna att Du är högskole- eller civilingenjör med 0-5 års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet, är också kvalificerade.

Du har nedanstående erfarenhet / kompetens:

  • Erfarenhet av produktutvecklingsprojekt
  • Hanterar Solidworks, Inventor eller ProE med lätthet/obehindrat
  • Hanterar MS Office med lätthet/obehindrat

 

Meriterande

  • Erfarenhet av att jobba nära kunder och leverantörer
  • Ett genuint intresse för produktdesign
  • Plastkonstruktion med ytmodellering
  • Erfarenhet av medverkan i projekt med elektronik och inbyggda system

 

Vi erbjuder

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och dina framtidsmöjligheter. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

 

Om företaget

SVEKON är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens, lyhördhet och personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Täby och ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund.

 

Är du intresserad av tjänsten?

Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev till jobb@svekon.se

Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Jesper Blom, 08-120 88 621 alt. Jesper.blom@svekon.se

 

Senaste inläggen

Skriva din sökfras här och tryck enter