Våra ingenjörer kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Att arbeta som konstruktör hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en rolig, spännande och familjär miljö. Mångfald, jämställdhet och blandade erfarenheter är något vi strävar efter. Vi söker tekniskt inriktade tjejer, killar, kvinnor och män som vill bli en del i vårt fantastiska team.

Svensk Konstruktionstjänst AB är ett komplett teknikföretag inom mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten är inriktad på ingenjörsinsatser samt leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt såväl som lösning. Vår kundkrets finns inom medelstor och stor industri samt svenska försvaret. Uppdragen sträcker sig från finmekanik till grova konstruktioner. Hos oss har du möjligheten att upptäcka nya företag och spännande lösningar i en familjär miljö. Du har också möjlighet att fördjupa och bredda din kompetens genom t.ex utbildningar.

Sök någon av våra tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan till jobb@svekon.se.

Lediga Tjänster

SVEKON söker teknisk skribent

SVEKON, Sveriges bästa ingenjörsbyrå, söker dig som vill vara med och dokumentera framtidens produkter och maskiner. Hos oss är det korta beslutsvägar och många spännande projekt. På SVEKON får du vara med där det händer, från ett [...]

Att jobba på Svekon

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Nedan kan du höra två av våra medarbetare berätta om sina roller på Svekon och sina karriärer.

Start typing and press Enter to search