Nu lanserar vi på Svekon ett nytt koncept som vi kallar Svekon Team. Vi har under de dryga 3000 projekt som vi genomfört märkt att det är ett mer effektivt sätt att arbeta eftersom det skapar bättre resultat i våra projekt i form av mervärde för våra kunder. Vi låter vår VD Johan Lantz förklara varför och hur det funkar.

Så Johan, vad är Svekon Team?

– Svekon Team är ett skräddarsytt team av experter inom olika områden som tillsammans arbetar med våra kunders projekt.

Ok, men det låter som en ganska vanlig lösning när man genomför utvecklingsprojekt? Vilka är fördelarna med att anlita Svekon Team istället för att bygga ett eget team av flera inhyrda resurser?

Just att hela teamet sitter i våra lokaler innebär dels att de ofta är vana att arbeta tillsammans, samt ger kunderna tillgång till hela Svekons gemensamma kompetens och erfarenhet oavsett vilken storlek av team de väljer att anlita. Teamets storlek är också 100% flexibelt beroende på projektets och kundens behov vilket resulterar i en kostnadseffektiv resurshantering för kunden. Dessutom kan teamet, som ytterligare mervärde för kunderna, använda både hårdvara och mjukvara samt den prototypverkstad som finns i våra lokaler. När kunder väljer att anlita Svekon Team flyttas också ansvaret för utvecklingen till stor del över på oss, vilket avlastar och uppskattas av våra kunder.

För vilka typer av projekt passar det att anlita Svekon Team?

Jag skulle säga att Svekon Team ger ett mervärde i de flesta projekt. Ett team kan göra allt från att erbjuda en helhetslösning som att ta en produkt från idéstadiet hela vägen fram till produktlansering, ta fram en automationsmaskin eller vara er avdelning för produktutveckling. Våra team kan även ta hand om specifika områden och kompetenser som ni behöver förstärkning inom.

Läs mer om Svekon Team här

Senaste inläggen

Start typing and press Enter to search