Skip to main content
Nyheter

Nyrekrytering inom försvar och säkerhet

Elin Ekström

Svekon fortsätter att förstärka sin kompetens inom försvar och säkerhet. Det senaste tillskottet är Elin Ekström som närmast kommer från Försvarets Materielverk där hon gjorde sitt examensarbete inom området undervattensteknik, under sin master Integrerad Produktdesign på KTH.

Vad kommer vara din roll på Svekon?

Min roll på Svekon är som junior projektingenjör och konstruktör inom affärsområdet Försvar och Säkerhet. Det innebär bland annat ILS-arbete och dokumentation kring försvarsmateriel, konstruktion och utformning av nya produkter, och lite av allt däremellan.

Vilken typ av projekt trivs du bäst med?

Jag trivs bäst i projekt som innehåller just lite av allt, där jag får en variation i arbetsuppgifter som jag tycker är otroligt givande. Ett riktigt bra projekt innehåller lite produktutveckling med  CAD och prototyparbete tillsammans med ILS och den dokumentation som gör att produkten i slutändan kan nyttjas på absolut bästa sätt.

Har du något hemmaprojekt?

Just nu är vårt hem ett enda stort projekt. Min sambo och jag har köpt en lägenhet där allt är original från 60-talet, som vi totalrenoverar. Det är riktigt kul att få utforma allt precis så som vi vill ha det och jag längtar tills vi kan flytta in.

Vi är mycket glada och stolta över att Elin har valt att börja hos oss på Svekon.

Välkommen Elin!