SnigelDesign drivs av passion och har snart 30 års erfarenhet av att ta fram produkter till de absolut mest krävande kunderna i världen. De har bland annat tagit fram ett flertal specialryggsäckar, väskor, skydds- och funktionsvästar. SnigelDesign är högt ansedda världen över för sitt kundfokus och sitt unika sätt att utveckla och leverera produkter som användarna verkligen gillar. Eftersom de själva använder produkterna professionellt inom Hemvärnet så vet de vad som krävs för att få fram en riktigt bra produkt.

 

FÖRSTÄRKNING I UTVECKLINGSTEAMET

SnigelDesign bedriver all sin utveckling på plats här i Stockholm. De vände sig till SVEKON för att få support i sin textila utveckling. Uppdraget skedde på plats i SnigelDesigns lokaler och syftade till att ta fram tillverkningsunderlag på nya textila produkter för främst personburen utrustning som skydds- och utrustningsvästar samt skräddarsydda väskor och höljen. Uppdraget handlade både om att förädla och förbättra befintliga produkter för att passa slutkundens behov samt att ta fram helt nya konstruktioner mot en kravspecifikation. Tomas Hultgren på SVEKON har mångårig erfarenhet av utveckling av textila produkter såsom väskor, selar och lastnät.

400x400-carl_johansson_g
”SVEKONs delaktighet i våra projekt har för oss varit både givande och lönsamt. Tomas har snabbt kommit in i arbetet och är verkligen en tillgång för oss. Han är fantastiskt duktig och vi är väldigt nöjda med honom, både yrkesmässigt och socialt. Han har på ett självständigt sätt skött projekten i nära kontakt med Snigels sömmerskor och mot produktion. Tack vare att han är så snabb har det gått fortare än vad vi bedömde och det vi hade planlagt börjar bli klart.”
Carl Jonasson CEO SnigelDesign
Related Projects

Skriva din sökfras här och tryck enter