Skip to main content
KarriärStockholm

Project Manager Supply Chain Management

Svekon söker dig som vill vara med och leverera framtidens produkter och system. På Svekon får du vara med där det händer, från idé till produkt. Hos oss får du chansen att skapa en bättre morgondag.

Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Staffan Razavi. Jag tror på det coachande ledarskapet där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att Svekon är ett företag som präglas av omtanke och gemenskap men även av stort engagemang och kundfokus.

Här har du möjlighet att vidga dina vyer, skapa nya kontakter och bidra till att utveckla ett redan framstående företag. Oavsett organisatorisk tillhörighet så ska du känna att du har möjlighet att påverka och bidra till hela Svekons utveckling. Vi arbetar för att vara en öppen, innovativ och lösningsorienterad arbetsplats med många trevliga medarbetare. Tillsammans kan vi utmana och utveckla det vi gör och därigenom nå resultat.

TJÄNSTEN

Vi satsar just nu extra mycket på att bygga upp kompetensen inom projektledning och inköp. Din uppgift är att ta dig an våra uppdragsgivares spännande uppdrag, vilket är allt ifrån att leda mindre leveransprojekt, till att ansvara för en komplett utveckling av en produkt. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt.

I rollen som projektledare inköp kommer du att ansvara för att planera, genomföra och leverera stora samt en del lite mindre projekt. Många projekt består av tvärfunktionella team med t.ex. industridesign, mekanikkonstruktion, elektronikkonstruktion, programmering och inköp. I vissa lite större projekt ansvarar du även som delprojektledare inköp.

Vi söker dig som kan se och ta tillvara på affärsmöjligheter hos våra kunder och i samverkan med resten av Svekon skapa förutsättningar för detta med våra leverantörer och tillverkare.

KVALIFIKATIONER

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar och driva saker från start till mål. Du är ödmjuk och lyhörd men samtidigt resultatorienterad, engagerad och har lätt för och gillar att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som gärna kommunicerar med och sätter kunden i fokus. Vi arbetar i huvudsak på svenska men även engelska förekommer i våra projekt. Således behöver du ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi ser gärna att Du är högskole- eller civilingenjör med 4 års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet, är också kvalificerade.

Vi tror också att en bakgrund som strategisk- eller operativ inköpare är en stor fördel.

Du förväntas ha god kompetens inom inköp, tillverkningsteknik samt projektledning. Med grundläggande kunskap inom mekanikkonstruktion, elektronikkonstruktion och mjukvaruutveckling.

Du har nedanstående erfarenhet / kompetens:

  • Minst 2 års erfarenhet av projektledning
  • Minst 2 års erfarenhet av leveransprojekt, dvs inköp av tillverkning, montage, test etc.
  • Hanterar MS Office med obehindrat

Meriterande

  • Erfarenheter inom försvar och säkerhet
  • Erfarenhet av att jobba självständigt nära kunder och leverantörer
  • Ett genuint teknikintresse
  • Erfarenhet av projekt med elektronik, kablage och inbyggda system

VI ERBJUDER

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö, ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, dina framtidsmöjligheter och din kompetensutveckling. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med CV via LinkedIn alternativt till jobb@Svekon.se.
Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

För vidare information/frågor kontakta Staffan Razavi på direktnummer: 08-120 88 667 eller via staffan.razavi@svekon.se.

Om företaget

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Solna och Borlänge och bara ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Våra nya lokaler är skräddarsydda för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.

ATT JOBBA PÅ SVEKON