Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla det svenska försvaret, gärna med bakgrund från Försvarsmakten, FMV eller Försvarsindustrin. Vi söker två personer.

Hos oss är det korta beslutsvägar och många spännande projekt. På SVEKON får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning. Vi vill att vår personal ska trivas och ha roligt på jobbet. SVEKON arbetar därför aktivt med kompetensutveckling, många gemensamma personalaktiviteter och erbjuder fördelaktiga villkor och förmåner.

 

Arbetsbeskrivning

Som anställd på Svensk Konstruktionstjänst kommer du i huvudsak att verka i våra lokaler i Täby. Din uppgift är att ta dig an våra uppdragsgivares spännande uppdrag, vilket är allt ifrån att ta fram en enskild lösning, till att ta fram och leverera nyckelfärdiga produkter. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad i samma byggnad. Det gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt. Du kan då själv ta fram en mock-up eller prototyp på ditt koncept, samt prova den i våra egna lokaler. Våra uppdrag innebär ofta systemarbete och tekniskt systemstöd, t.ex. tekniska studier samt framtagning av specifikationer, publikationer och teknisk information.

Dina arbetsuppgifter är att projektledning, systemarbete, kravhantering, teknisk projektledning, dokumentation och konstruktion. Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i vad vi kallar SVEKON Team, där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål.

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av någon av nedanstående tjänster eller motsvarande:

  • Flyg-, marin eller armétekniker
  • Teknisk officer
  • Flyg-, marin- eller arméingenjör(försvarsmaktsingenjör)
  • Konsult, ingenjör eller teknisk projektledare inom försvarsindustrin
  • Projektledare eller ingenjör och tidigare anställd inom Försvarsmakten eller FMV
  • Tidigare anställd inom Försvarsmakten

 

Generella egenskaper och kompetenser

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar, du är resultatorienterad, självgående, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Konsultrollen innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som alltid sätter kunden i fokus. Erfarenhet av utlandsinsats i teknisk tjänst som försvarsmaktsingenjör, teknisk officer eller tekniker är mycket meriterande.

Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och dina framtidsmöjligheter. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi är även öppna för växeltjänstgöring där det ges möjlighet till tidvis tjänstgöra inom det svenska Försvaret.

Är du intresserad av tjänsten?

För vidare information/frågor kontakta vice vd Martin Frisk på direktnummer: 08-120 88 613. Ansökningar tas emot via e-postadress: jobb@svekon.se

Senaste inläggen

Skriva din sökfras här och tryck enter