Svekon Resurs – rätt person och rätt kompetens till ditt team

För att bygga ett riktigt bra projektteam krävs rätt kompetens på rätt plats. På Svekon finns fler än 30 konstruktörer som alla delar en gemensam passion för ingenjörskonst. Dessutom har de Sveriges bästa ingenjörsbyrå i ryggen. Vi kallar det Svekon Resurs.

Sedan 1971 har vi på Svekon genomfört fler än 3000 projekt och den samlade erfarenheten av produktutveckling hos våra drygt 30 ingenjörer är över 500 år. Våra medarbetare är handplockade från Sveriges alla hörn med specifika kunskaper och användbara erfarenheter. Därför känner vi oss trygga med att kunna leverera den kompetens ni söker. En översikt av våra kompetenser hittar du här.

Svekon Resurs är precis som det låter, då våra konsulter är en resurs i ert team och sitter tillsammans med er i era lokaler.  Våra konsulter kommer till er och blir en i ert team.

Ni kan även anlita oss som ett team där vi tar ett helhetsansvar för att driva ert projekt i mål. Läs mer om detta under Svekon Team.

Framgång är som bäst när den delas med andra

”När vi bygger framgångsrika team tillsammans med våra kunder mår jag som allra bäst. Det är en ynnest att vara en del av ett projekt som drivs av engagerade och professionella människor. Med kundens drömmar och önskemål i fokus kan vi göra det omöjliga möjligt. Våra erfarenheter från över 3000 projekt gör oss till en leverantör att lita på.”

VD Johan Lantz

Start typing and press Enter to search