SVEKON, Sveriges bästa ingenjörsbyrå, söker dig som vill vara med och utveckla det svenska Försvaret. Hos oss är det korta beslutsvägar och många spännande projekt. På SVEKON får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning.

 

Arbetsbeskrivning

Som anställd på Svensk Konstruktionstjänst kommer du i huvudsak att verka i våra lokaler i Täby. Din uppgift är att ta dig an våra uppdragsgivares spännande uppdrag, vilket är allt ifrån att ta fram en enskild lösning, till att ta fram och leverera hela den färdiga produkten eller delsystemet. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt. Du kan då själv ta fram en mock-up eller prototyp på ditt koncept, samt prova den i våra egna lokaler. Arbetet sker både självständigt och i team beroende på projektens storlek.

Dina arbetsuppgifter kan vara projektledning, systemarbete, kravhantering, teknisk projektledning, dokumentation och konstruktion. Vi bedriver oftast våra uppdrag i vad vi kallar SVEKON Team, där vi i tvärfunktionella grupper arbetar mot ett gemensamt mål. Hos SVEKON får du möjlighet att vara verksam i hela kedjan från offert, beställning, genomförande och slutligen leverans.

 

Kvalifikationer

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar, du är resultatorienterad, självgående, lyhörd, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som sätter kundens behov i fokus.

Vi ser gärna att Du är högskole- eller civilingenjör med 0-5 års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet, är också kvalificerade. T.ex. arbete inom Försvarsmakten eller Polisen.

Du har erfarenhet av något av nedanstående eller motsvarande:

  • Konsult, ingenjör eller teknisk projektledare inom försvarsindustrin
  • Projektledare, ingenjör eller tidigare anställd inom Försvarsmakten, FMV eller Polisen

 

Meriterande

Du har erfarenhet och kompetens inom något av nedanstående eller motsvarande:

  • God teknisk förståelse för Försvarsmaktens materielsystem
  • God förståelse för ILS och teknisk dokumentation
  • God förståelse för Systemsäkerhet
  • Erfarenhet av utlandsinsats
  • Teknisk utbildning, Högskoleingenjör eller Civilingenjör
  • Tidigare flyg-, marin eller armétekniker
  • Tidigare teknisk officer
  • Tidigare flyg-, marin- eller arméingenjör (försvarsmaktsingenjör)

 

Vi erbjuder

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och dina framtida utvecklingsmöjligheter. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många gemensamma aktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner. Vi är även öppna för växeltjänstgöring där det ges möjlighet till tidvis tjänstgöring inom Försvarsmakten.

 

Om företaget

SVEKON är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens, lyhördhet och personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Merparten av våra ingenjörer sitter i våra egna lokaler i Täby och ett fåtal är på uppdrag ute hos kund.

 

Är du intresserad av tjänsten?

Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev till jobb@svekon.se. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

För vidare information/frågor kontakta Jakob Jensen på direktnummer: 08-120 88 607.
Ansökningar tas emot via e-postadress: jobb@svekon.se

 

 

Start typing and press Enter to search