Karriär

Svekon söker Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system

By 2021-07-13augusti 11th, 2021No Comments

Svekon söker dig som vill vara med och utveckla framtidens produkter och system. På Svekon får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning. Tillsammans bidrar vi till att skapa en bättre morgondag.

Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Hampus Krantz. Jag tror på det coachande ledarskapet där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att Svekon är ett företag som präglas av omtanke och gemenskap men även av stort engagemang och kundfokus. Tillsammans bidrar vi till att utveckla Svekon och våra kunder.

VI ERBJUDER

Svekon erbjuder det bästa av två världar. Omväxlingen i konsultrollen som medför arbete med många olika typer av kunder och produkter i olika branscher. Samtidigt har du gemenskapen och kunskapsutbytet tillsammans med dina kollegor på ingenjörsbyrån. Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag.

Vi bedriver våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, dina framtidsmöjligheter och din kompetensutveckling. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

TJÄNSTEN

Den här rollen är en del i Svekons satsning på inbyggda system. Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vårt nya affärsområde. Du får vara med på en spännande resa och kommer till en etablerad utvecklingsgrupp med erfarna utvecklare inom både mjukvara och elektronik.

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta med många spännande produkter. Våra kunder finns inom bland annat medtech-, försvars- och konsumentindustrin och din arbetsplats kommer i huvudsak vara på inhouseuppdrag. Produktfloran följer dagens trender så IoT och uppkopplade produkter är vanligt förekommande. Du kommer att arbeta i både små och stora projekt, från enstaka personer till tvärfunktionella team innehållande mekanik- och elektronikkonstruktörer samt industridesigners, projektledare med flera.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dit som gillar att kliva fram och ta ett stort ansvar, och det underlättar om du är en person som är social och utåtriktad och som har lätt för att samarbeta med andra.

Vi söker dig som jobbar med utveckling av mjukvara inom inbyggda system och du är förmodligen högskoleutbildad med minst två års arbetslivserfarenhet.

Har du erfarenhet av utveckling för desktop-applikationer, IoT-produkter (Blåtand/WiFi/LTE samt batteri t.ex) så har vi en riktigt bra match.

Du är van att arbeta med allt vad nyutveckling innebär och känner dig hemma i en labbmiljö med en del praktiskt arbete. Du har en förmåga att se lösningar på problem och brinner för att skapa morgondagens produkter.

Har du också kompetens inom elektronikkonstruktion, test eller embeddedutveckling (t.ex Linux, Embedded Java, Windows IoT) så är det ett extra plus.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@svekon.se.
Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

För vidare information/frågor kontakta Hampus Krantz på direktnummer: 08-120 88 630 alt. hampus.krantz@svekon.se.

Example One hampus.krantz@svekon.se 08-120 88 630 - HAMPUS KRANTZ, BUSINESS AREA MANAGER ”Jag drivs av att förstå hur morgondagens produkter upplevs av slutanvändaren. Med en iterativ utvecklingsprocess ur ett användarcentrerat perspektiv kan vi åstadkomma en produkt med harmoni mellan form, funktion och tillförlitlighet.” HAMPUS KRANTZ BUSINESS AREA MANAGER

Om företaget

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Täby och ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Från oktober 2019 kommer vi att sitta i helt nya lokaler, i Frösunda, Solna. Den nya lokalen är skräddarsydd för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.

ATT JOBBA PÅ SVEKON