Johan, Göran och StefanSvensk Konstruktionstjänst är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av en bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstor och stor industri samt svenska försvaret. Uppdragen sträcker sig från finmekanik och elektronik till grova konstruktioner.

Nu söker vi en erfaren ingenjör med passion för teknik, och med kompetens inom mekatronik.

Arbetsbeskrivning
Som konsult hos Svensk Konstruktionstjänst kommer du i huvudsak att verka i våra lokaler i Täby. I rollen som konsult är din uppgift att ta dig an våra uppdragsgivares spännande uppdrag, vilket är allt ifrån att ta fram en enskild lösning, till att ta fram och leverera hela den färdiga produkten. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad i samma byggnad. Det gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt. Du kan då själv ta fram en mock-up eller prototyp på din maskin eller produkt samt testköra den i våra egna lokaler.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer:

  • Högskole- , civilingenjör eller motsvarande
  • Erfarenhet av mekatronikkonstruktion
  • Erfarenhet av integrerad utveckling (Fysik, Mekanik, Elektronik, Data)
  • Hanterar Solidworks, Inventor eller ProE med lätthet/obehindrat
  • Grundläggande/bra elektronikkunskaper
  • Grundläggande/bra mjukvarukunskaper (LabView, C eller motsvarande)
  • (Kännedom om (grundläggande kunskaper inom) inbyggda system)
  • Kunskaper inom PLC är meriterande

Generella erfarenheter/kompetenser
Som person ska du vilja ta ett stort ansvar, du är resultatorienterad, självgående, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Konsultrollen innebär att du behöver vara en social och trevlig person som alltid sätter kunden i fokus.

Du har erfarenhet av projekt från idé till färdigutvecklad produkt. Från förstudie till färdigmonterad och programmerad enhet. Erfarenhet av att jobba tvärvetenskapligt inom flera ingenjörsdiscipliner (optik, fysik, mekanik, elektronik) är meriterande, liksom vana av att jobba som konsult. Du har också ett genuint tekniskt intresse, är praktiskt lagd och har vana av att jobba med maskiner och verktyg. Har du dessutom en teknisk hobby, som bilar eller motorcyklar, är det ett stort plus.

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

Är du intresserad av tjänsten? För vidare information/frågor kontakta vice vd Martin Frisk på direktnummer: 08-120 88 613. Ansökningar tas emot via e-postadress: martin.frisk@svekon.se

Start typing and press Enter to search