Skip to main content

Svekon, Sveriges bästa ingenjörsbyrå, söker dig som vill vara med och ta fram dokumentation till framtidens produkter och system. På Svekon får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning. Tillsammans bidrar vi till att skapa en bättre morgondag.

Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Jakob Jensen. Jag vill skapa en miljö där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att Svekon är ett företag som präglas av framåtanda, gemenskap men även av ett stort kundfokus. Vi erbjuder Svekon erbjuder det bästa av två världar. Omväxlingen och kompetensutvecklingen i konsultrollen som medför arbete med många olika typer av kunder och produkter i olika branscher. Samtidigt har du gemenskapen och kunskapsutbytet tillsammans med dina kollegor i ingenjörsbyrån.

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, dina framtidsmöjligheter och din kompetensutveckling. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

TJÄNSTEN

Dina arbetsuppgifter som systemingenjör kan vara systemarbete, kravhantering, teknisk projektledning, dokumentation och konstruktion. Många projekt består av kompetenser inom t.ex. Mekanikkonstruktion, Elektronikkonstruktion, Systemsäkerhet, ILS/Dokumentation, Programmering och Supply chain. Hos Svekon får du möjlighet att vara verksam i hela kedjan från offert, beställning, genomförande och leverans. Vi bedriver oftast våra uppdrag i vad vi kallar Svekon Team, där vi i tvärfunktionella grupper arbetar mot ett gemensamt mål och en helhetsleverans.

Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt. Du kan själv ta fram en mock-up eller prototyp för ett koncept, samt prova den i våra egna lokaler. Arbetet sker både självständigt och i team beroende på projektens storlek.

KVALIFIKATIONER

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar, du är resultatorienterad, självgående, lyhörd, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som sätter kundens behov i fokus. Våra kunder finns i huvudsak i Sverige men vi arbetar även med nordiska och europeiska uppdragsgivare.

Vi ser gärna att Du är högskoleutbildad med några års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet, är också kvalificerade.

Du har kanske även erfarenhet som konsult, ingenjör eller teknisk projektledare inom försvarsindustrin. Eller kanske tidigare anställd inom Försvarsmakten, FMV eller Polisen. Extra meriterande är om du har god förståelse för Försvarsmaktens materielsystem.Vem vet, du kanske t.o.m. har haft en teknisk roll i Försvarsmakten, såsom specialistofficer, tekniker eller teknisk officer.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan via LinkedIn.

Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Jacob Jensen, +468-120 88 607 alt. jakob.jensen@svekon.se

Om företaget

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Solna och Borlänge och bara ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Våra nya lokaler är skräddarsydda för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.

ATT JOBBA PÅ SVEKON