Skip to main content

Svekon, Sveriges bästa ingenjörsbyrå, söker dig som vill vara med och ta fram dokumentation till framtidens produkter och system. På Svekon får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning. Tillsammans bidrar vi till att skapa en bättre morgondag.

Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Jakob Jensen. Jag vill skapa en miljö där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att Svekon är ett företag som präglas av framåtanda, gemenskap men även av ett stort kundfokus.

TJÄNSTEN

Vi satsar just nu extra mycket på att bygga upp kompetensen inom teknisk dokumentation. Som anställd på Svekon kommer du att självständigt arbeta i dokumentationsprojekt. Det kan vara projekt inom en rad olika områden såsom Försvar och säkerhet eller produktutvecklingsprojekt för till exempel medicintekniska produkter.

Vårt engagemang spänner från ren dokumentation i miljardprojekt till helhetsåtaganden där dokumentationen är en del av vårt utvecklingsarbete.

Beroende på din bakgrund och ambition så kan dina arbetsuppgifter kan vara projektledning, framtagning av teknisk dokumentation och CE-dokumentation.

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i vad vi kallar Svekon Team, där vi i tvärfunktionella grupper arbetar mot ett gemensamt mål och en helhetsleverans.

Hos Svekon får du möjlighet att vara verksam i hela kedjan från offert, beställning, genomförande och leverans. En del av våra projekt inom teknisk dokumentation har även en internationell prägel.

KVALIFIKATIONER

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar. Du är resultatorienterad, självgående, lyhörd, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som sätter kunden i fokus.

Vi ser gärna att Du är högskoleutbildad med några års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund kompletterad med en gedigen branscherfarenhet är också kvalificerade.

Du har erfarenhet och kompetens inom nedanstående eller motsvarande:

· Minst ett års arbetslivserfarenhet av dokumentationsarbete.

· Kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

· God stilistisk känsla för språk och form.

· God kännedom om funktionerna i Word, Excel och Outlook

· Teknikintresse

MERITERANDE

Du har erfarenhet och kompetens inom något av nedanstående eller motsvarande:

· Militär bakgrund

· ILS-arbete

· Systemsäkerhetsarbete

· Framemaker

· Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator etc)

· XML

· S1000D

· Projektledning

· Produktutvecklingsprojekt

· Översättningsarbete

VI ERBJUDER

Svekon erbjuder det bästa av två världar. Omväxlingen i konsultrollen som medför arbete med många olika typer av kunder och produkter i olika branscher. Samtidigt har du gemenskapen och kunskapsutbytet tillsammans med dina kollegor i ingenjörsbyrån.

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö, ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, dina framtidsmöjligheter och din kompetensutveckling. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan via LinkedIn.

Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Jakob Jensen, 08-120 886 07 alt. jakob.jensen@svekon.se

Om företaget

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Solna och Borlänge och bara ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Våra nya lokaler är skräddarsydda för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.

ATT JOBBA PÅ SVEKON