Skip to main content
KarriärStockholm

Teknisk Projektledare

Svekon, Sveriges bästa ingenjörsbyrå, söker dig som vill vara med och utveckla det svenska totalförsvaret. På Svekon får du vara med där det händer, från behov till färdig lösning. Tillsammans arbetar vi för att skapa en bättre morgondag.

Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Jakob Jensen. Jag tror på det coachande ledarskapet där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att Svekon är ett företag som präglas av omtanke och gemenskap men även av stort engagemang och kundfokus. Tillsammans bidrar vi till att utveckla Svekon och våra kunder.

VI ERBJUDER

Svekon erbjuder det bästa av två världar. Omväxlingen i konsultrollen som medför arbete med många olika typer av kunder och produkter i olika branscher. Samtidigt har du gemenskapen och kunskapsutbytet tillsammans med dina kollegor i ingenjörsbyrån.

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö, ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, dina framtidsmöjligheter och din kompetensutveckling. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

TJÄNSTEN

Vi satsar just nu extra mycket på att bygga upp kompetensen inom teknisk projektledning. Din uppgift är att ta dig an våra uppdragsgivares spännande uppdrag, vilket är allt ifrån att leda mindre uppdrag, till att ansvara för en komplett utveckling av en produkt. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt.

I rollen som teknisk projektledare kommer du att ansvara för budget och tidplan i små som stora projekt. Många projekt består av kompetenser inom t.ex. Mekanikkonstruktion, Elektronikkonstruktion, Systemsäkerhet, ILS/Dokumentation, Programmering och Supply chain. Hos Svekon får du möjlighet att vara verksam i hela kedjan från offert, beställning, genomförande och leverans. Vi bedriver oftast våra uppdrag i vad vi kallar Svekon Team, där vi i tvärfunktionella grupper arbetar mot ett gemensamt mål och en helhetsleverans.

KVALIFIKATIONER

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar och driva saker från start till mål. Du är ödmjuk och lyhörd ledare som även är resultatorienterad, engagerad och har lätt för och gillar att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som gärna kommunicerar med och sätter kunden i fokus. Vi arbetar i huvudsak på svenska men även engelska förekommer i våra projekt.

Vi ser gärna att Du är högskole- eller civilingenjör med minimum 4 års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet, är också kvalificerade.

Du har kanske även erfarenhet som konsult, ingenjör eller teknisk projektledare inom försvarsindustrin. Eller kanske tidigare anställd inom Försvarsmakten, FMV eller Polisen.

Extra meriterande är om du har god förståelse för Försvarsmaktens materielsystem.

Vem vet, du kanske t.o.m. har haft en teknisk roll i Försvarsmakten, såsom specialistofficer, tekniker eller teknisk officer.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan via LinkedIn.

Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Jakob Jensen, 08-120 886 07 alt. jakob.jensen@svekon.se

Om företaget

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Solna och Borlänge och bara ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Våra nya lokaler är skräddarsydda för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.

ATT JOBBA PÅ SVEKON