Skip to main content

After School

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå som hjälper kunder att utveckla produkter och system för en bättre morgondag. Men det är också en plats där människor utvecklas. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden som omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning.

Hos oss blir helheten större än summan av delarna, med andra ord är samarbete en central del alla våra projekt och åtaganden.

Onsdagen den 24 maj hälsar Svekon dig varmt välkommen till vårt kontor i Solna för att utforska ingenjörskonsten tillsammans. Vi bjuder på mat och dryck och hoppas på en inspirerande kväll. En abonnerad buss kommer att avgå från FHS kl.16.00 och ta er till Svekon på Gustav III:s Boulevard 50A.

Evenemanget har begränsat antal platser, anmäl dig senast den 18 maj.

ANMÄL DIG HÄR

Om du vill kan du även delta i en tävling genom att svara på några frågor. Priserna för de tre vinnarna kommer att delas ut under After School eventet.

Eventet är slut kl. 19.00, då tar en abonnerad buss de som vill tillbaka till FHS. Hoppas vi ses!

Svekon <3 FHS

Svekon vill skapa en tydligare kontakt med FHS studenter. Vi har tidigare anordnat After School med KTH och det har alltid varit uppskattat, både hos eleverna och våra medarbetare. Titta på filmerna här under för att få ett hum om hur det kan se ut.

Utöver de events vi håller i samarbete med FHS är vi även måna om att kontinuerligt erbjuda studenter att göra sina exjobb hos oss. I den andra filmen nedan träffar du Ida och Jennifer, som studerat på KTH och gjort sina exjobb hos oss på Svekon.

NYHETER

NyheterStockholm
2023-09-21

”Det är inspirerande att få följa ett projekt från idé till produkt”

Han är uppväxt med lagsport och brinner för att förena design med teknik. På fritiden åker han gärna offpist, spelar gitarr eller klättrar. Möt Svekons nya medarbetare Kristoffer Regard.  Vad…
NyheterStockholm
2023-09-20

”Vi är mitt i en explosion av embedded systems”

Han är musikproducenten som skruvade med studioutrustning och gjorde verklighet av sina ingenjörsdrömmar. På fritiden besöker han gärna den egna musikstudion eller lever friluftsliv. Möt Svekons nya Embedded systems engineer,…
NyheterStockholm
2023-09-11

”Det finns en enormt bra sammanhållning på Svekon”

Han är bilmekanikern från Nykvarn som sadlade om till teknisk skribent. På fritiden rör han sig helst ute i naturen och sover gärna under tarp. Möt Svekons nya tekniska skribent,…