Skip to main content

After School

Svekon är en komplett ingenjörsbyrå som hjälper kunder att utveckla produkter och system för en bättre morgondag. Men det är också en plats där människor utvecklas. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden som omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning.

Hos oss blir helheten större än summan av delarna, med andra ord är samarbete en central del alla våra projekt och åtaganden.

Onsdagen den 21 februari hälsar Svekon dig varmt välkommen till vårt kontor i Solna för att utforska ingenjörskonsten tillsammans. Vi bjuder på mat och dryck och hoppas på en inspirerande kväll. En abonnerad buss kommer att avgå från KTH kl.16.00 och ta er till Svekon på Gustav III:s Boulevard 50A.

Vi kommer att bjuda in studenter från KTH, FHS och Konstfack. Evenemanget har begränsat antal platser, anmäl dig senast den 10 februari.

Eventet är slut kl. 19.00, då tar en abonnerad buss de som vill tillbaka till KTH. Hoppas vi ses!

ANMÄL DIG HÄR

Svekon <3 KTH

Svekon vill skapa en tydligare kontakt med KTH studenter. Vi har tidigare anordnat After School med KTH och det har alltid varit uppskattat, både hos eleverna och våra medarbetare. Titta på filmerna här under för att få ett hum om hur det kan se ut.

Utöver de events vi håller i samarbete med KTH är vi även måna om att kontinuerligt erbjuda studenter att göra sina exjobb hos oss. I den andra filmen nedan träffar du Ida och Jennifer, som studerat på KTH och gjort sina exjobb hos oss på Svekon.

NYHETER

BorlängeNyheterStockholm
2023-12-18

Svekon med partners får uppdraget att byta drivenheter på Försvarsmaktens Bandvagn 206 och Bandvagn 208

Nordic Terrain Solutions AB, NTS har tecknat kontrakt med FMV. Kontraktet omfattar renovering och modifiering av Bandvagn 206 och Bandvagn 208. Leveranserna blir en viktig del för att säkerställa Försvarsmaktens…
BorlängeNyheterStockholm
2023-12-06

Nytt avtal med FMV för att utveckla och leverera nytt stabstält

Svekon är stolta över att meddela att vi ingått avtal med FMV för att utveckla och leverera nytt stabstält! Upphandlingen omfattar design och framtagande av ett helt nytt tält. De…
NyheterStockholm
2023-12-06

Svekon tar samarbetet med Konteramiral (RO) Thomas Engevall till nästa nivå

Vi är glada att meddela att Svekon tar samarbetet med Konteramiral (RO) Thomas Engevall till nästa nivå! Thomas kommer nu ha rollen som strategisk rådgivare inom Försvar och Säkerhet på…