Skip to main content

JOBBA HOS OSS

För oss är grunden till ett bra arbete att göra saker tillsammans. Vi drar nytta och lär oss av varandra och våra kunder. Därför söker vi oss alltid till idéstarka människor med visioner och drömmar. Oavsett bakgrund. Vi tror att mångfald skapar en grogrund för lyckade projekt och en bättre morgondag.

Vi är en komplett ingenjörsbyrå som arbetar inom mekanik, mjukvaruutveckling, elektronikkonstruktion, industridesign, regulatorisk och teknisk dokumentation, projektledning och mycket mer. Läs mer om vad vi gör under Branscher.

Hos oss får du arbeta i ett högt tempo i en rolig, spännande och familjär miljö. Vi erbjuder dig goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper och utvecklas, både genom kompetensutbyte bland kollegor och genom utbildningar.

Vill du vara med på vår resa och skapa en bättre morgondag? Sök någon av våra tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

LEDIGA TJÄNSTERSKICKA SPONTANANSÖKAN

SVEKON STORIES

På Svekon har vi en tradition av att låta våra medarbetare berätta sina historier i serien Svekon Stories. Här kan du höra några av dem berätta om hur de ser på sin karriär och sin resa på Svekon.

NÅGRA AV SVEKONS NYTILLSKOTT

Varför väljer andra att söka jobb på Svekon? Och hur känner de när de väl börjat? I intervjuerna nedan kan du läsa vad som lockade några av våra senast tillkomna medarbetare och hur de känner nu när de väl är på plats.