Skip to main content
Nyheter

”Jag ser fram emot att kavla upp ärmarna och få hjälpa till”

På arbetstid är hon inköpare och hoppas få bygga upp en stabil inköpsgrupp med fokus på hållbarhet. Efter arbetstid tränar hon ungdomar i hockey och har en egen odling hemma i Väsby. Träffa Svekons nya medarbetare Diana Westerlund!

Vad är din roll på Svekon?
Min roll är först och främst inköpare, både strategisk och operativ. Sen kommer jag även att hjälpa till med projektledning inom försvar och säkerhet, och stötta upp där i befintliga och nya projekt.

Berätta om din bakgrund!
Jag har jobbat inom telekombranschen i tio år med kundtjänst, projektledning och kvalitetssäkring för företagskunder. Därefter hoppade jag in i solcellsbranschen som projektledare och projektkoordinator. Efter ett tag kände jag att jag ville göra någonting annat och började plugga till kvalificerad inköpare, vilket pågår fram till maj 2023.

Hur hamnade du här på Svekon?
Jag blev tipsad av en vän som har jobbat här att Svekon sökte någon för den här rollen. Då hörde jag av mig till Martin Frisk, och på den vägen är det.

Vad ser du mest fram emot?
Jag ser fram emot att arbeta i en ny bransch, utvecklas som person i en ny roll för mig och såklart hänga med alla kollegor här. Svekon känns som ett otroligt bra företag. Jag ser fram emot att kavla upp ärmarna och få hjälpa till!

Vad gör du när du inte jobbar?
Är jag inte på jobbet så är jag i ishallen med min familj. Jag och min man är tränare och båda våra döttrar spelar hockey. Utöver det odlar jag mycket, vilket är ett stort intresse! Just nu håller jag på att utöka mina odlingar med ett nytt växthus och fler pallkragar.