Trygghet för kunderna är Norwescos ledord. För att kunna leverera elsäkerhetsprodukter av högsta kvalitet ställs höga krav på säkerhet, materialval och kapsling.

De senaste tio åren har Svekon fått förtroendet att konstruera ett flertal av Täbyföretaget Norwescos storsäljande elsäkerhetsprodukter som säkerhetsbrytare, spisvakt, protector, count down/timers, vägguttag och strömställare. Gemensamt för samtliga uppdrag är att kombinera det funktionella med en modern design och har innefattat allt från konstruktion, prototypframtagning, test samt produktionsanpassning.

Materialvalet är en prioritet och en fråga där många aspekter skall beaktas. Produkten och tillverkningen skall förutom uppfylla sin funktion och klara rätt nivå av tålighet även ta hänsyn till miljöaspekter.

Täthetsklasserna för produkterna varierar mellan IP20 till IP65.

“Samarbetet med Svekon funkar kanon! Ingenjörerna är kompetenta, lyhörda och flexibla. En utmärkt samarbetspartner för små- till medelstora företag.”

Håkan Eklund, Projektledare

Example One johan.lantz@svekon.se 08-120 88 620 - JOHAN LANTZ, CEO ”Förädlingen och effektiviseringen inom industrin är det vi har att tacka för att världen ser ut som den gör idag. På Svekon drivs vi av att fortsätta föra tekniken framåt, men vi vill också göra det på ett sätt som lämnar ett så litet avtryck som möjligt på miljön för kommande generationer.”