Efter att den första serien av Twistshake flaskor lanserats världen över kom Twistshake åter till Svekon med ett nytt önskemål om att utöka sitt sortiment. Denna gång var det en helt en ny serie flaskor inriktade mot de lite äldre barnen. Serien skulle bestå av tre storlekar av pipmuggar, där utformningen skulle utgå ifrån snabbhet och sportighet, totalt motsatt från de flesta flaskor på marknaden som ofta har en mjuk och gullig inriktning mot djur och figurer.

Funktionella flaskor

Funktionaliteten framförallt var ledorden där spillfriflaska, fruktkrossande nät, hygienskydd och enkelt handhavande stod som önskemål. Vågor var något som vi tillsammans fastnade för tidigt under projektet som en symbol för snabbhet, och lekfullhet.

Efter ett antal omgångar av prototyper, tester och verifieringar växte flaskan fram och snart kunde den nya serien Wave-flaskor presenteras. Sportig, Snabb och lekfull med funktionaliteten i fokus.

Snabb och effektiv utveckling

En av de största utmaningarna med att arbeta tillsammans med Twistshake är att på extremt kort tid leverera nya produkter som är innovativa, funktionella, av hög kvalitet och uppfyller Twistshakes designkrav.

– Att jobba med Twistshake är ett minst sagt omväxlande och spännande arbete, där geniknölarna får jobba på högvarv för att förverkliga deras drivna entreprenörskap och på jakten efter att ta fram de bästa produkterna. – Konstruktör Hampus Krantz

”Svekon är flexibla och levererar alltid med kort varsel vilket är avgörande för oss som är i en expansiv fas. Vi har dessutom roligt tillsammans när vi gemensamt bollar idéer och koncept fram och tillbaka till dess att rätt koncept och rätt produkt har landat. Detta gemensamma arbete resulterar i bättre och mer innovativa produkter”

Vienar Roaks, Grundare TWISTSHAKE.