Skip to main content
NyheterStockholm

Svekon tar samarbetet med Konteramiral (RO) Thomas Engevall till nästa nivå

Vi är glada att meddela att Svekon tar samarbetet med Konteramiral (RO) Thomas Engevall till nästa nivå! Thomas kommer nu ha rollen som strategisk rådgivare inom Försvar och Säkerhet på Svekon.

Med en imponerande karriär inom Försvarsmakten och Försvarets Materielverk (FMV) tar Thomas med sig en enorm erfarenhet till vårt team. År 2022 avslutade han sin framgångsrika karriär som chef för FMV:s Ledningsstab. Thomas har haft nyckelpositioner så som chef för avdelningen för System- och produktionsledning (SPL) på FMV, Försvarslogistikchef vilket inkluderade ansvar för samtliga materielbeställningar till FMV, samt positionen som CIO inom Försvarsmakten. Hans roll är att stötta Svekons ledning med affärsutveckling och vår fortsatta strategiska utveckling.

Detta utökade samarbete visar vårt engagemang för att forma en bättre morgondag och utveckla vårt erbjudande inom försvar och säkerhet. Vi ser fram emot att nå nya höjder med Thomas Engevall som stöd i vår utveckling.

Håll utkik efter spännande uppdateringar, Svekon har en stark tillväxt just nu och kommer inom kort presentera fler spännande nyheter.