Skip to main content
Nyheter

Sveriges snyggaste kontor 2021

Gradäng mycket folk pubilk yta

Vi är glada att meddela att vi är nominerade i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2021, med följande motivering:

Svekons huvudkontor i Solna är inte bara snyggt, utan också smart och anpassat för Svekons arbetssätt. Planering och inredning är genomtänkt och representerar vilka Svekon är och vad de gör. Vanligt förekommande grundämnen inom ingenjörskonsten har inspirerat färgval, materialval och det grafiska uttrycket som återkommer på olika sätt som en röd tråd. Här blandas egentillverkade industriella möbler med vintageföremål, mjuka linnetyger, stora folierade glasytor, växtväggar, ruffa cortenplåtsskyltar, smartglas, neonskyltar och nivåskillnader. Allt i en skön harmoni som gör att kontoret känns både ombonat, personligt och utformat för ett ytterst modernt arbetssätt.

Vart du än vänder dig i lokalen på Gustav III Boulevard kan du upptäcka någonting som bidrar till helheten. Det märks att Svekon jobbar utifrån principen ”Helheten blir större än summan av delarna” – som Svekon själva brukar säga.

Vi tog hjälp av WeOffice för arbetsplatsanalys, framtagning av arbetsplatsstrategi och disponering av kontorsytan. Eljest Agency hjälpte oss att inreda kontoret, med målet att främja vårt arbete för en bättre morgondag och återspegla vilka vi är.

Tävlingen arrangeras av lokalnytt.se – Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, Fastighetssverige – Sveriges ledande media för den kommersiella fastighetsbranschen och Nordic Property News – Nordens första nyhetssajt på engelska om den nordiska fastighetsmarknaden.

Här kan man rösta på oss fram till och med den 29:e oktober.